billiga fotbollströjor World Cup 2018

ساخت وبلاگ

Vem hade trott att slutresultatet i det efterlängtade Milan Derbyt skulle fastställas till 5-1. Inter Milan ledd av Inzaghi förstörde AC Milan fullständigt. Under de senaste fem Milan-derbyna har de blå och svarta tröjoa uppnått fem raka segrar mot de röda och svarta fotbollströjor, men det är första gången som en så stor poängskillnad har inträffat.
Under den nya säsongen har både Inter Milan och AC Milan förbättrat sina laguppställningar och startat med tre raka vinster i Serie A. Men i Milan Derbyt använde Inter Milan en stark prestation för att ordentligt kontrollera spelsituationen. På bara 4 minuter fick Mkhitaryan en drömstart för Nerazzurri, och före slutet av första halvlek hjälpte Thurams världsvåg Inter Milan att ta en 2-0-ledning. I andra halvlek hjälpte Girouds långpassning och Leos mål till slut Milan att göra sitt första mål på fem derbymatcher. Men i den efterföljande matchen skickade Lautaro, som bar Inter matchtröja nr 10 och kaptensbindeln, en assist för att hjälpa Mkhitaryan göra två mål, och poänggapet mellan de två sidoa ökade igen. I en desperat situation gjorde Milan tre byten i rad. Tyvärr misslyckades de inte bara med att förändra situationen i matchen, de sparkade även ner Lautaro i straffområdet och skickade en straffspark. Calhanoglu gjorde en straffspark för att utöka poängen igen. Det var Frattesis mål på stopptid som fullständigt avslutade detta ensidiga Milan-derby.
Att döma av uppgiftea visade Inter Milan inte en överväldigande fördel, och bollinnehavet var till och med i underläge. Den perfekta kombinationen av försvar och kontring gjorde dock detta Nerazzurri till det starkaste laget i Apenninea. Faktum är att många fans redan har förutspått resultatet av detta Milano-derby. Medan Manchester City och Paris Saint-Germain försöker odla sina jättars ärorika historia, försöker Milan hitta sätt att ta bort Milans själ. Det här laget är inte längre Människor är bekanta med AC Milan.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : fotbollströjor,Inter matchtröja, نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 63 تاريخ : يکشنبه 26 شهريور 1402 ساعت: 21:24

Efter år av bortkastad tid och tidens vittnesbörd föddes den bästa målskytten i det brasilianska landslagets historia. När han gick framåt i dalaa och blommade på bergstoppaa, svarade Neymar på alla typer av tvivel med sin bästa prestation. Just i VM-kvalet i Sydamerika meddelade Neymar, iklädd en femstjäig Brasilien matchtröja, kungens återkomst med två mål. Slår Peles brasilianska landslagsrekord som hade stått i mer än ett halvt sekel. Den 31-årige Neymar blev den främste målskytten i det brasilianska landslagets historia, och en ny milstolpe började.
Neymars karriär verkar inte ha gjort några framsteg sedan han tog på sig en Paris Saint-Germain tröja sommaren 2017. Med Mbappes uppgång kan Neymars avgångsrykten höras i varje transferfönster. Selecaos upplevelse de senaste åren har inte varit jämn. Förra årets VM i Qatar stannade vid kvartsfinalen. Scenen där Neymar brast ut i gråt på planen är fortfarande levande i mitt minne. Någon har sagt att lika mycket som folk förväntar sig av spelare, spelaa kommer att behöva bära lika mycket press. Som en spelare som drabbats av skador och negativa nyheter under lång tid behöver Neymar ett skede där han kan bevisa sig själv. VM-kvalet är den bästa etappen.
Fast i Brasiliens 5-1-seger över Bolivia missade Neymar, som var skadad och oförmögen att spela på länge, många målchanser. Men i den 61:a matchminuten sköt han lugnt och skrev historia. Detta är det 78:e gyllene målet i Neymars landslagskarriär, som överträffade Pele och blev den bästa målskytten i det brasilianska lagets historia. I det ögonblicket var otaliga fans lika känslosamma som Neymar och hade tårar i ögonen. På stopptid gjorde Neymar mål igen och gjorde två mål, och fortsatte att sätta ett nytt målrekord i det brasilianska landslagets historia. Han kommer att fortsätta att uppdatera detta rekord i framtiden. Neymar har drabbats av otaliga tvivel, men han kan alltid svara på folks tvivel med perfekt prestation. I alla fall hjälpte Neymar Selecao att starta sin VM-kvalkampanj med en perfekt start. Välsigna Neymar, kom igen!

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : Brasilien matchtröja,Paris Saint,Germain tröja, نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 73 تاريخ : يکشنبه 19 شهريور 1402 ساعت: 22:59

خبرنامه